4 kilo grisrumpa!
Mäster KOCKEN tillagade vår stora julskinka på vår minijulafton
22 december!
In i ugnen med termometern som själv avgör vilken temp skinkan
skall ha och piper när härligheten är färdig!!!
I år blev glaseringen perfekt och frysen är nu full av underbar skinka!
Tack för godbiten pappsen!
Klicka på godbiten! ;)
Svålet kan man vara utan...
Vårt obligatoriska minijulbord serverades så sent som halv tolv på kvällen...
sen sov man gott minsann...not!
Nalles julbord slukades på mindre än en minut!
22 december 2007
Kommentarer
Postat av: Helena W
Vilken pudding... eh... skinka menar jag ;-)
Vad mysigt ni verkar ha det, och följer alla traditionerna! Fina paket också!
I dagens SD hade de en artikel om Reykjavik förresten, du kanske är intresserad av att läsa den?! Kram kram.
Postat av: Andreas
Hehe thats a good KOCK
Trackback